Fântâna arteziană nou amenajată din Parcul „Alunelul” a fost pusă în funcțiune. Havuzul va funcționa în perioada caldă a anului, între orele 18:00-21:00.

Havuzul, compus din 284 de jeturi de apă și tot atâtea luminițe, este unul pietonal, astfel că oamenii vor putea trece pe lângă sursele de apă, aranjate în formă de cercuri.

Jeturile de apă din havuz sunt iluminate în diferite culori și se vor mișca în ritmul muzicii, până la o înălțime de 10 metri.

Sistemul sonor al obiectivului nu este funcțional deocamdată, însă urmează a fi activat odată cu amenajarea sistemului de supraveghere video din Parc.

Fântâna arteziană a fost instalată de o companie din Moldova în comun cu un agent economic din Cluj Napoca. Havuzul face parte din proiectul de reabilitare a Parcului „Alunelul”.

Foto: chisinau.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!