/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO/ Cum arată havuzul din Parcul „Alunelul”, care e compus din 284 de jeturi de apă

missing
17 noiembrie 2020, ora 08:38

Fântâna arteziană nou amenajată din Parcul „Alunelul” a fost pusă în funcțiune. Havuzul va funcționa în perioada caldă a anului, între orele 18:00-21:00.

Havuzul, compus din 284 de jeturi de apă și tot atâtea luminițe, este unul pietonal, astfel că oamenii vor putea trece pe lângă sursele de apă, aranjate în formă de cercuri.

Jeturile de apă din havuz sunt iluminate în diferite culori și se vor mișca în ritmul muzicii, până la o înălțime de 10 metri.

Sistemul sonor al obiectivului nu este funcțional deocamdată, însă urmează a fi activat odată cu amenajarea sistemului de supraveghere video din Parc.

Fântâna arteziană a fost instalată de o companie din Moldova în comun cu un agent economic din Cluj Napoca. Havuzul face parte din proiectul de reabilitare a Parcului „Alunelul”.

Foto: chisinau.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram