/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

„Pentru Moldova” cere convocarea sau dizolvarea Legislativului. „Acest lucru trebuie decis în următoarele două săptămâni” 

missing
17 noiembrie 2020, ora 09:42

„Platforma parlamentară „Pentru Moldova” insistă asupra reluării imediate a activității Legislativului. Considerăm că orice înțelegeri secrete, care urmăresc păstrarea cu orice preț a mandatelor de parlamentar, influența și puterea, nu au nici un sens și nu pot fi sprijinite de societate. Prin urmare, acestea vor fi lipsite de legitimitate”, se arată într-un comunicat publicat cu puțin timp în urmă pe pagina Partidului „Șor”.

Reprezentații platformei spun „că actuala componență a Parlamentului are două soluții: să ajungă la un consens în numele țării, dezvoltării acesteia și salvării cetățenilor sau să fie dizolvat Parlamentul și să fie fixată data alegerilor parlamentare anticipate. Acest lucru trebuie decis în următoarele două săptămâni”.

„Toate motivele neanunțate ce stau la baza blocării activității Parlamentului poartă un pronunțat caracter intrigant. În orice caz, astfel de concluzii se impun, urmărind declarațiile unor politicieni marginali, care încearcă din răsputeri să se înscrie în „noua realitate politică” pentru a-și păstra fotoliile de deputat”, mai declară cei din „Pentru Moldova”.

Amintim că Platforma „Pentru Moldova” a fost formată de deputații care au părăsit Grupul „Pro Moldova”, ulterior au aderat și deputații din formațiunea Partidului „Șor”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram