/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Și Patriarhul Chiril a felicitat-o pe Maia Sandu cu victoria la prezidențiale

missing
17 noiembrie 2020, ora 19:54

Și Patriarhul Bisericii Ortodoxe din Rusia Kirill a felicitat-o pe Maia Sandu cu victoria la alegerile prezidențiale. El și-a exprimat speranța pentru o interacțiune constructivă continuă între autorități și Biserica Ortodoxă din Moldova.

„Sunt convins că această cooperare poate aduce o contribuție semnificativă la crearea unei societăți puternice din punct de vedere spiritual și sănătoase din punct de vedere moral, la stabilirea păcii și armoniei între oameni, precum și la educația patriotică a locuitorilor republicii”, a scris Patriarhul Bisericii Ortodoxe din Rusia Kirill în mesajul de felicitare.

Menționăm că odată ce a devenit cunoscut faptul că Maia Sandu a câștigat alegerile prezidențiale, mai mulți șefi de stat au felicitat-o pe politiciană cu victoria în scrutinul de pe 15 noiembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram