/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Un bărbat a urcat pe pervaz și amenința că se va arunca în gol în sectorul Rîșcani

missing
17 noiembrie 2020, ora 21:47

A urcat pe geam și amenința că se va arunca în gol de la etajul 14 al unui bloc de locuit de pe bulevardul Moscovei din sectorul Rîșcani al Capitalei. Este vorba despre un bărbat de 29 de ani din Chișinău. Cazul a avut loc pe data de 17 noiembrie. 

Poliția a fost alertată în jurul orei 18:15. La fața locului imediat s-au deplasat oamenii legii, pompierii, salvarea și psihologul. Ajunși în fața blocului, oamenii legii au stabilit că un bărbat stă pe pervazul geamului și amenință că se aruncă în gol.

Ofițera de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati, a spus că bărbatul se afla în stare de ebrietate și s-ar fi certat cu soția, care a plecat de acasă, iar din acest motiv, individul a urcat pe pervaz și amenința că se sinucide.

În prezent, psihologul duce discuții cu bărbatul pentru a se calma și a renunța acțiunile sale. Între timp, oamenii legii spun că soția a venit acasă. Oamenii legii întreprind toate circumstanțele producerii incidentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram