A urcat pe geam și amenința că se va arunca în gol de la etajul 14 al unui bloc de locuit de pe bulevardul Moscovei din sectorul Rîșcani al Capitalei. Este vorba despre un bărbat de 29 de ani din Chișinău. Cazul a avut loc pe data de 17 noiembrie. 

Poliția a fost alertată în jurul orei 18:15. La fața locului imediat s-au deplasat oamenii legii, pompierii, salvarea și psihologul. Ajunși în fața blocului, oamenii legii au stabilit că un bărbat stă pe pervazul geamului și amenință că se aruncă în gol.

Ofițera de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati, a spus că bărbatul se afla în stare de ebrietate și s-ar fi certat cu soția, care a plecat de acasă, iar din acest motiv, individul a urcat pe pervaz și amenința că se sinucide.

În prezent, psihologul duce discuții cu bărbatul pentru a se calma și a renunța acțiunile sale. Între timp, oamenii legii spun că soția a venit acasă. Oamenii legii întreprind toate circumstanțele producerii incidentului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!