/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Aștepta pe aeroport un colet cu două kg de marijuana. Un moldovean, reținut de poliția italiană

missing
17 noiembrie 2020, ora 22:10

Un moldovean a fost reținut în Italia, fiind suspectat de implicare în circulația ilegală a drogurilor. Acesta aștepta, pe aeroport, un colet cu două kg de marijuana, pe care urma să-l primească din Spania. Presa italiană scrie că drogurile erau ascunse într-o cratiță, sigilată cu ajutorul unui capac special.

Tânărul aștepta curierul din Spania, însă în locul acestuia, s-a întâlnit cu gardienii, care l-au arestat pe loc, acesta fiind suspectat de trafic de droguri.

Polițiștii de frontieră și vameșii și-au dat seama că în coletul, care a ajuns din Spania, sunt substanțe interzise, însă au așteptat ca angajații să-l transmită moldoveanului, astfel ca acesta să poată fi reținut în flagrant. Tânărul locuiește în comuna Cerveteri, din Provincia Roma. Acum, moldoveanul este cercetat penal, de autoritățile italiene, pentru trafic de droguri și urmează să-și afle pedeapsa.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram