Un moldovean a fost reținut în Italia, fiind suspectat de implicare în circulația ilegală a drogurilor. Acesta aștepta, pe aeroport, un colet cu două kg de marijuana, pe care urma să-l primească din Spania. Presa italiană scrie că drogurile erau ascunse într-o cratiță, sigilată cu ajutorul unui capac special.

Tânărul aștepta curierul din Spania, însă în locul acestuia, s-a întâlnit cu gardienii, care l-au arestat pe loc, acesta fiind suspectat de trafic de droguri.

Polițiștii de frontieră și vameșii și-au dat seama că în coletul, care a ajuns din Spania, sunt substanțe interzise, însă au așteptat ca angajații să-l transmită moldoveanului, astfel ca acesta să poată fi reținut în flagrant. Tânărul locuiește în comuna Cerveteri, din Provincia Roma. Acum, moldoveanul este cercetat penal, de autoritățile italiene, pentru trafic de droguri și urmează să-și afle pedeapsa.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!