/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Deputat PAS: Unica coaliție în Parlament poate fi între PSRM și Partidul „Șor”

missing
18 noiembrie 2020, ora 08:02

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Mihai Popșoi este de părere că unica posibilă coaliție în Parlament este între deputații Partidului Socialiștilor (PSRM) și Partidul „Șor”. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8. 

„Unicul format de coaliție care poate fi în Parlament este între PSRM și Partidul „Șor”. O altă coaliție în Parlament nu poate fi. Fără o alianță țara nu poate lucra”, a declarat Mihai Popșoi.

Drept replică, deputatul socialist Gaik Vartanean a spus: „Săptămâna aceasta va avea loc ședința Parlamentului. Vor fi o serie de legi care trebuie votate. Dacă voi, (n.r. cei de la PAS), nu veți vota, atunci voi veți fi cei care provoacă criza politică”.

Menționăm că deputații de circa două luni nu s-au întrunit în Legislativ.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram