Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Mihai Popșoi este de părere că unica posibilă coaliție în Parlament este între deputații Partidului Socialiștilor (PSRM) și Partidul „Șor”. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8. 

„Unicul format de coaliție care poate fi în Parlament este între PSRM și Partidul „Șor”. O altă coaliție în Parlament nu poate fi. Fără o alianță țara nu poate lucra”, a declarat Mihai Popșoi.

Drept replică, deputatul socialist Gaik Vartanean a spus: „Săptămâna aceasta va avea loc ședința Parlamentului. Vor fi o serie de legi care trebuie votate. Dacă voi, (n.r. cei de la PAS), nu veți vota, atunci voi veți fi cei care provoacă criza politică”.

Menționăm că deputații de circa două luni nu s-au întrunit în Legislativ.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!