/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Premieră în SUA: Noul Infiniti QX55 – un concurent pentru BMW X4 şi compania

missing
18 noiembrie 2020, ora 10:06

În această, pentru noi noapte, peste ocean a fost dezvăluit în cadrul unui eveniment special noul model Infiniti QX55. Aceasta este o variaţie coupe a modelului QX50, pe baza căruia este construit, şi vine pe piaţă să concureze cu modele precum BMW X4Mercedes-Benz GLC Coupe şi Audi Q5 Sportback.

Modelul este considerat şi un urmaş ideologic al binecunoscutului Infiniti FX, model care se poate vedea şi pe drumurile din Moldova, unul care din 2002 a deschis acest segment de maşini înainte de a se inventa termenul de SUV coupe.

După cum am notat, modelul este făcut pe baza lui QX50. Acest lucru înseamnă că la bază are o platformă cu motor poziţionat transversal, tracțiune principală pe puntea din faţă și un ambreiaj pentru conectarea celei posterioare. Află mai multe şi vezi cum arată maşina în detalii, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram