În această, pentru noi noapte, peste ocean a fost dezvăluit în cadrul unui eveniment special noul model Infiniti QX55. Aceasta este o variaţie coupe a modelului QX50, pe baza căruia este construit, şi vine pe piaţă să concureze cu modele precum BMW X4Mercedes-Benz GLC Coupe şi Audi Q5 Sportback.

Modelul este considerat şi un urmaş ideologic al binecunoscutului Infiniti FX, model care se poate vedea şi pe drumurile din Moldova, unul care din 2002 a deschis acest segment de maşini înainte de a se inventa termenul de SUV coupe.

După cum am notat, modelul este făcut pe baza lui QX50. Acest lucru înseamnă că la bază are o platformă cu motor poziţionat transversal, tracțiune principală pe puntea din faţă și un ambreiaj pentru conectarea celei posterioare. Află mai multe şi vezi cum arată maşina în detalii, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!