/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Premierul Chicu face concretizări. Cetățenii moldoveni care vor veni de Crăciun acasă nu sunt scutiți de carantină

missing
18 noiembrie 2020, ora 09:11

Autoritățile Republicii Moldova nu examinează varianta de a anula carantina de 14 zile pentru cetățenii moldoveni care vin acasă la sărbătorile de iarnă. Aceasta dacă moldovenii vin din zonele roșii, stabilite de autorități. Declarația aparține premierului Chicu.

„Este clar că pandemia va influența obiceiurile noastre tradiționale și de Crăciun. Nu examinăm varianta de anulare a celor 14 zile de carantină până va apărea un trend descendent al numărului de cazuri. Începând de săptămâna trecută noi am revenit pe trendul ascendent, numărul de cazuri crește”, a menționat Chicu la postul de televiziune N4.

Amintim că ultima dată lista țărilor pentru care se impune carantină la intrarea pe teritoriul R. Moldova a fost actualizată pe 6 noiembrie. În listă sunt incluse state precum: România, Ucraina, Rusia, Italia, Franța, Spania, Polonia și Israel.

/DOC/ Lista statelor pentru care se impune carantină la intrarea pe teritoriul R. Moldova

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram