/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Președinta Elveției a felicitat-o și i-a adresat urări de bine Maiei Sandu

missing
18 noiembrie 2020, ora 14:42

Și președinta Confederației Elvețiene, Simonetta Sommaruga, i-a adresat urări de bine președintei alese a Republicii Moldova, Maia Sandu. Aceasta a subliniat că alegerile au coincis cu sărbătorirea, în acest an, a 20ani de cooperare internațională.

„În mod special, sunt bucuroasă să am o nouă colegă în cercul încă restrâns al femeilor președinte”, se mai arată în scrisoarea adresată de Președinta Confederației Elvețiene.

Simonetta Sommaruga este încrezătoare că relațiile de prietenie dintre cele două țări vor continua să se aprofundeze, nu în ultimul rând în domeniile de cooperare și comerț.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram