Președintele belarus, Aleksandr Lukașenko a felicitat-o pe Maia Sandu pentru victoria obținută la alegerile prezidențiale.

„Pe o perioadă lungă de interacțiune, Minsk și Chișinău au reușit să acumuleze experiență semnificativă în diferite domenii. Sper că aceasta va fi utilă pentru dezvoltarea în continuare a țărilor noastre”, se arată în felicitare.

Aleksandr Lukașenko i-a urat Maiei Sandu multă sănătate și compatrioților ei – pace, stabilitate și progres.

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate(PAS), Maia Sandu, a câștigat detașat turul II alegerilor prezidențiale din R. Moldova. Rezultatele finale prezentate de Comisia Electorală Centrală(CEC) arată că Maia Sandu l-a învins pe Igor Dodon cu o diferență de peste 250 de mii de voturi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!