Înfrânt de Maia Sandu în turul doi al alegerilor prezidențiale, Igor Dodon scrie că a revenit la munca sa de președinte, în condițiile în care mandatul său se încheie într-o lună. Și nu doar atât. Șeful statului a mai anunțat pe pagina sa de Facebook că a reușit să meargă și la sala de sport. „A făcut-o în pauza de masă”, a precizat purtătoarea sa de cuvânt, după ce unele instituții media au vrut să afle dacă merge la sport în timpul serviciului.

„O scurtă pauză de sport și înapoi la muncă.” Cu acest mesaj, Igor Dodon și-a anunțat urmăritorii de pe Facebook că își reia activitatea de președinte.

Însă, pentru că fotografia în care apare într-o sală de sport a fost plasată în jurul orei 14, unele instituții media au încercat să afle când mai exact președintele face sport și dacă, nu cumva, se antrenează în timpul serviciului. Pentru Ziarul de Gardă, purtătoarea sa de cuvânt a precizat că președintele a mers în pauza sa de masă, iar pentru TV8 nu a oferit niciun răspuns.

Am vrut să aflăm cât durează pauza și cât de des șeful statului frecventează centrul sportiv. Anterior, atunci când RISE a publicat fotografii cu un telefon ce i-ar fi aparținut lui Igor Dodon, în programul zilnic atribuit lui Igor Dodon sportul dura 2 ore.

Atunci, această investigația a fost negată în totalitate de șeful statului. Relația lui Igor Dodon cu sportul a fost deseori motiv pentru a apărea în presă. Atunci când au fost redeschise sălile de fitness, însă au fost interzise dușurile, șeful statului a criticat această decizie.

Iar în februarie, șeful statului și-a etalat forma fizică într-un video unde spunea că face gimnastică în fiecare dimineață, urmând exercițiile recomandate de interpretul rus Oleg Gazmanov.

Deși a pierdut alegerile prezidențiale, Igor Dodon continuă să fie președintele Republicii Moldova. Mandatul său se încheie pe 23 decembrie și tot atunci ar urma să elibereze toate clădirile ce i-au fost oferite în perioada cât s-a aflat în fruntea statului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!