Mai mulți deputații și-au ridicat salariile, chiar dacă nu s-au mai întrunit în ședințe plenare de aproape 2 luni. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Politica Nataliei Morari de la TV8. Totuși, parlamentarii menționează că au lucrat timp de 2 luni, iar activitatea acestora nu se limitează doar la ședințele parlamentare.

„Sigur că activitate legislativă noi am făcut mai puțin, dar noi am muncit și în Parlament”, a menționat în timpul emisiunii deputatul Sergiu Litvinenco.

„Orice opinie nu am expune noi astăzi, este una subiectivă. Depinde de activitățile și rezultatele pe care le-am generat. Personal, pe parcursul acestor două luni, zilnic, sunt și camerele video, eu am fost prezent, am lucrat la deiferite proiecte, am făcut interpelări, lucru în teritoriu cel puțin de 2- 3 ori pe săptămână. Până la urmă activitatea noastră nu se limitează doar la ședințele parlamentare”, a răspuns deputatul Nicolae Ciubuc.

Și membrul PSRM Gaik Vartanean a spus că toți colegii săi au fost activi în Parlament în aceste 2 luni: „Mai mulți deputați au fost și în teren. Concomitent a fost și campania electorală, dar au și lucrat la mai multe inițiative legislative”.

„Eu personal am înregistrat 3 proiecte de lege, mâine mai înregistrez unul. Da, a fost campanie electorală, deputații au mai participat ca reprezentanți ai candidaților în teritoriu. Este foarte important ca în această perioadă să se fi lucrat asupra proiectelor de lege. Pentru că în plenul parlamentului nu se lucrează supra proiectelor de lege, acolo doar se votează”, a conchis deputatul DA, Vasile Năstase.

Amintim că, astăzi deputații s-au întrunit în ședință plenară după aproape 2 luni de absență. Aceștia au votat mai multe proiecte de lege.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!