Inspectoratul General al Poliției (IGP) a primit 430 de computere, 50 de imprimante și 170 de stații de comunicare securizată în standard TETRA, destinate secțiilor de urmărire penală și investigații teritoriale, din partea Uniunii Europene (UE).

Achiziția a fost posibilă datorită sprijinului financiar din partea Uniunii Europene, în contextul implementării programului suport bugetar pentru Reforma Poliției.

„Mulțumim partenerului nostru strategic Uniunea Europeană, care ne oferă susținere continuă în cadrul procesului de reformare instituțională și implementare a standardelor UE în activitatea Poliției. Echipamentul nou primit îi va ajuta pe colegii mei să-şi desfăşoare mai bine activităţile de zi cu zi. Astfel, vor spori capacitățile de documentare și investigare a infracțiunilor de către subdiviziunile de investigație și urmărire penală”, a menționat șeful Inspectoratului General al Poliției, Sergiu Paiu.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!