/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Lucrările de demontare de la Filarmonica Națională, pe ultima sută de metri 

missing
19 noiembrie 2020, ora 09:46

Lucrările de demontare de la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” sunt pe ultima sută de metri. Doar ieri, muncitorii au efectuat 21 de curse pentru transportarea deșeurilor și materialelor demontate.

Muncitorii spun că lucrările de demontare în sala mică sunt executate, iar în sala mare 95 la sută din lucrări deja sunt îndeplinite.

Astăzi, urmează să fie evacuată o parte din metalul rămas în interior. În total la acțiunile de demontare sunt implicate zece persoane și șapte unități de tehnică grea.

După înlăturarea totală a deșeurilor, experții în domeniu vor evalua starea tehnică a edificiului și se vor expune asupra următoarelor etape.

Amintim că incendiul devastator care a mistuit edificiul Filarmonicii Naționale, a izbucnit pe 24 septembrie, în jurul orei 12:00. Zece autospeciale și aproape 60 de pompieri s-au luptat cu flăcările mai bine de zece ore. Focul a fost stins în totalitate abia a doua zi dimineață. Atunci, tavanul Filarmonicii s-a prăbușit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram