Atelierul german de tuning Mansory anunţă că este gata să modifice, la solicitarea persoanelor interesate, noile Porsche Cayenne şi Audi RS Q8. În cazul modelului din Stuttgart, Mansory spune că este un nou program de personalizare pentru el.

Cu efect imediat, Mansory oferă un program de personalizare complet nou dezvoltat pentru toate variantele de Porsche Cayenne de a treia generație (pentru modelul Cayenne care este produs din 2017 și pentru Cayenne Coupe care este produs din 2019), care, ca de obicei, include patru domenii principale de personalizare (ultimul e valabil doar pentru versiunile Turbo ale maşinilor):

Design – conversia corpului într-un bodykit din fibră de carbon (inclusiv o capotă din carbon, un nou spoiler modificat aerodinamic, extensii şi inserţii, unele vopsite în culoarea caroseriei, iar altele lăsate cu textura aleasă expusă la vedere); Citeşte articolul complet şi vezi cum arată maşinile în detalii, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!