/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac masiv, tablou devastator, arme chimice, iar Rusia amenință Franța! Zelenski: Putin e un nazist

Mansory a modificat noile Porsche Cayenne Coupe şi Audi RS Q8

missing
19 noiembrie 2020, ora 11:03

Atelierul german de tuning Mansory anunţă că este gata să modifice, la solicitarea persoanelor interesate, noile Porsche Cayenne şi Audi RS Q8. În cazul modelului din Stuttgart, Mansory spune că este un nou program de personalizare pentru el.

Cu efect imediat, Mansory oferă un program de personalizare complet nou dezvoltat pentru toate variantele de Porsche Cayenne de a treia generație (pentru modelul Cayenne care este produs din 2017 și pentru Cayenne Coupe care este produs din 2019), care, ca de obicei, include patru domenii principale de personalizare (ultimul e valabil doar pentru versiunile Turbo ale maşinilor):

Design – conversia corpului într-un bodykit din fibră de carbon (inclusiv o capotă din carbon, un nou spoiler modificat aerodinamic, extensii şi inserţii, unele vopsite în culoarea caroseriei, iar altele lăsate cu textura aleasă expusă la vedere); Citeşte articolul complet şi vezi cum arată maşinile în detalii, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram