Fără târguri și iarmaroace de Crăciun în Chișinău în acest an. Despre aceasta a anunțat primarul Ion Ceban într-o postare pe rețelele sociale. Totuși, potrivit edilului, Pomul de Crăciun va fi amenajat în centrul orașului. 

„Târguri și iarmaroace de Crăciun nu vom organiza din cauza crizei pandemice, dar eu cred că atmosfera sărbătorilor de iarnă trebuie să persiste în capitala Moldovei. Tradițional, Pomul de Crăciun va fi amenajat în centru, cel mai probabil în Parcul Catedralei în fața Arcului de Triumf, iar în scuar vor fi amplasate decorațiuni”, a menționat primarul.

Totodată, Ceban a mai adăugat că pretorii vor prezenta un concept de amenajare a tuturor parcurilor și scuarurilor din sectoare, ținând cont de situația pandemică, cu păstrarea tuturor normelor și rigorilor actuale: „Acest lucru presupune instalarea unor brazi, decoruri minime și fără zone de comerț, pentru a evita aglomerațiile. Vin cu un apel către toată lumea, de a păstră distanța și regulile de protecție atunci când vor vizita aceste locații”.

Amintim că, astăzi alte 1422 cazuri noi de infectare cu virusul COVID-19 au fost confirmate în Republica Moldova. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 95 383 cazuri, potrivit Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!