Moldova Agroindbank vine cu o nouă inovaţie pe piaţa bancară din ţară: deschiderea unui card din aplicaţia mobilă. Astfel, este completată lista de servicii bancare unicate, prestate la distanţă: deschiderea conturilor curente si deschiderea depozitelor direct în telefon.

Începând cu 18 noiembrie 2020, clienţii MAIB au posibilitatea de a depune cererea şi semna contractul de emitere a cardurilor sistemelor internaţionale de plăţi Visa, Mastercard și AMEX direct din aplicaţia MAIBank.

La prima etapă serviciul prevede primirea cardului în sucursala băncii selectată în aplicaţie. Serviciul poate fi utilizat pentru deschiderea unui card nou.

Pentru a deschide un card MAIB, trebuie doar să instalezi aplicaţia MAIBank în telefonul tău şi să urmezi următorii paşii:

  1. Accesează butonul „Deschide un card nou” din secţiunea Carduri pe pagina principală a aplicaţiei;
  2. Alege cardul care ţi se potriveşte mai bine;
  3. Semnează electronic cererea şi contractul.
  4. Alege cea mai apropiată şi comodă pentru tine sucursală MAIB, unde vei ridica cardul.
  5. Vei fi contactat şi invitat în sucursală, atunci când noul tău card va fi gata de eliberare.

Atât de simplu! Cu doar câteva click-uri în aplicaţia MAIBank şi o vizită scurtă la sucursala băncii, poţi obţine orice card de debit, de la Classic la Platinum.

Încă nu ai instalat MAIBank în telefonul tău? Nu ezita!

Aplicaţia MAIBank este disponibilă pentru Android şi iOS şi poate fi descărcată din Play Store, Apple Store şi Huawei AppGallery. Vezi tutorialul video şi convinge-te cât de uşor e să instalezi şi să utilizezi aplicaţia în telefon, beneficiind de toate posibilităţile disponibile.

App MAIBank – banca ta, oriunde te-ai afla.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!