Miercuri, 11 noiembrie, cabinetul de miniştri de la Chişinău a aprobat modificări în legislaţie printr-o hotărâre de Guvern, prin care motorul unui autovehicul a ajuns a fi catalogat cu toate actele în regulă drept piesă de schimb!

Astăzi, 20 noiembrie 2020, această hotărâre a fost publicată în Monitorul Oficial, însemnând că de astăzi intră în vigoare şi de astăzi oricine doreşte sau are nevoie să-şi schimbe motorul maşinii, o poate face fără nicio ezitare!

Țările Uniunii Europene de mult timp au atribuit motorului statut de piesă de schimb și nu includ numărul motorului în certificatul de înmatriculare a vehiculelor. Același exemplu l-au urmat Federația Rusă, Ucraina, Belarus, etc. Citeşte articolul complet şi află ce alte modificări s-au mai făcut în context, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!