/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

Oficial şi în vigoare de astăzi! Motorul unui autovehicul a devenit în Moldova piesă de schimb

missing
20 noiembrie 2020, ora 11:29

Miercuri, 11 noiembrie, cabinetul de miniştri de la Chişinău a aprobat modificări în legislaţie printr-o hotărâre de Guvern, prin care motorul unui autovehicul a ajuns a fi catalogat cu toate actele în regulă drept piesă de schimb!

Astăzi, 20 noiembrie 2020, această hotărâre a fost publicată în Monitorul Oficial, însemnând că de astăzi intră în vigoare şi de astăzi oricine doreşte sau are nevoie să-şi schimbe motorul maşinii, o poate face fără nicio ezitare!

Țările Uniunii Europene de mult timp au atribuit motorului statut de piesă de schimb și nu includ numărul motorului în certificatul de înmatriculare a vehiculelor. Același exemplu l-au urmat Federația Rusă, Ucraina, Belarus, etc. Citeşte articolul complet şi află ce alte modificări s-au mai făcut în context, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram