Șeful Serviciului Protecție și Pază de Stat, Iaroslav Martin, a fost internat în spital după ce s-a infectat de virusul COVID-19. Informația a fost confirmată pentru tv8.md de către purtătoarea de cuvânt a instituției, Maia Angheni.

Iaroslav Martin a fost internat ieri la Spitalul Clinic Republican. Maia Angheni nu a vrut să ne spună în ce stare se află directorul SPPS, menționând că sunt date cu caracter personal.

Totodată, purtătoarea de cuvânt a SPPS a menționat că niciunul dintre angajații instituției nu a fost testat la COVID-19 și nu se află în autoizolare. „Nu este nimeni în carantină. Toți sunt sănătoși, nu au simptome asociate COVID-ului”, a menționat Maia Angheni.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!