/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Doi bărbați, în stare gravă la spital în urma unui accident produs la Chetrosu

21 noiembrie 2020, ora 13:12

Doi bărbați de 30 și 27 de ani au fost transportați, sâmbătă, 21 noiembrie, în stare gravă la spital, după ce s-au izbit violent cu mașina într-un tractor în localitatea Chetrosu din raionul Anenii Noi.

Potrivit poliției, accidentul s-a produs în această dimineață în localitatea Chetrosu. Un bărbat de 30 de ani din localitatea Țîpala, aflat la volanului unui Mercedes a efectuat o manevră de depășire a tractorului. La un moment dat, șoferul a pierdut controlul asupra volanului, s-a izbit violent de tractor și a ajuns cu mașina într-un copac de pe marginea drumului. În Mercedes se afla șoferul de 30 de ani și un pasager de 27 de ani. În urma impactului, atât șoferul de la volanul Mercedes-ului cât și pasagerul său au fost transportați în stare gravă la Spitalul de Urgență. Alte circumstanțe se stabilesc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram