Doi bărbați de 30 și 27 de ani au fost transportați, sâmbătă, 21 noiembrie, în stare gravă la spital, după ce s-au izbit violent cu mașina într-un tractor în localitatea Chetrosu din raionul Anenii Noi.

Potrivit poliției, accidentul s-a produs în această dimineață în localitatea Chetrosu. Un bărbat de 30 de ani din localitatea Țîpala, aflat la volanului unui Mercedes a efectuat o manevră de depășire a tractorului. La un moment dat, șoferul a pierdut controlul asupra volanului, s-a izbit violent de tractor și a ajuns cu mașina într-un copac de pe marginea drumului. În Mercedes se afla șoferul de 30 de ani și un pasager de 27 de ani. În urma impactului, atât șoferul de la volanul Mercedes-ului cât și pasagerul său au fost transportați în stare gravă la Spitalul de Urgență. Alte circumstanțe se stabilesc.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!