Accident grav la Telecentru. O ambulanță care transporta o femeie cu suspecții la Covid-19, s-a răsturnat după ce s-a lovit violent cu un Renault. După ce a fost scoasă din  ambulanță, femeia acuza durere la un picior și a fost preluată de serviciile medicale. La spital cu dureri a ajuns și felcerul,  dar și un minor de 12 ani, pasager în  Renault. Poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului.

CĂTĂLIN GORIA, REPORTER TV8: “Accidentul s-a produs pe sensul giratoriu de la cinematograful Gaudeamus vizavi de Ministerul Sănătății. Impactul a fost atât de puternic încât ambulanța s-a răsturnat, iar Renault-ula fost grav avariat.”

Această femeie suspectă la Covid se afla în ambulanță în momentul impactului, femeia a tras o sperietură zdravănă și acuza dureri la un picior.

Eu mă aflam în salvare, nu pot să vorbesc că mă doare piciorul.-V-ați speriat?-Sigur că da, dacă s-a răsturnat ambulanța.”

Femeia a fost preluată de o altă ambulanță și transportată la spital. Preluat de serviciile medicale a fost și felcerul care acuza dureri în piept, dar și pasagerul din Renault, un minor în vârstă de 12 ani.

Atât șoferul ambulanței, cât și al Renault-ului nu au avut de suferit. Șoferul autoturismului  declară că se deplasa regulamentar, iar la un moment dat, s-a pomenit cu ambulanța în față.

ȘOFER RENAULT: Eu mergeam la verde și el m-a lovit, el putea să ocolească dar a mers direct în mine.-Avea girofarul inclus?-Dar eu de unde știu.”

De cealaltă parte, șoferul de pe ambulanță susține că avea girofarul și semnalul sonor inclus atunci când traversa intersecția.

ȘOFER AMBULANTA: Era girofarul și sirena inclusă.-Unde vă deplasați?-La Ghioceilor 1 la centrul Covid.-Cum s-a întâmplat?-Dumnealui poate nu a auzit, toți s-au oprit dar el nu se grăbea.”

În urma impactului, ambele mașini au fost grav avariate. Pentru a pune ambulanța pe roți au intervenit două mașini de teren. La moment poliția investighează toate cauzele producerii accidentului.

“Pe cazul dat a fost pornită o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor. Șoferul care va fi găsit vinovat în dependență de leziunile suferite de cetățean, va fi luată o hotărâre conform legislației în vigoare.”

Am încercat să aflăm în ce stare se află pacienții care au ajuns la spital însă nimeni nu ne-a răspuns la telefon.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!