/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Un bărbat din Căușeni, înjunghiat mortal de un consătean. Suspectul, reținut pentru 72 de ore

missing
21 noiembrie 2020, ora 13:47

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a decedat, sâmbătă, 20 noiembrie, după ce a fost înjunghiat de un consătean. 

Potrivit poliției, un bărbat de 39 ani împreună cu concubina sa de 30 ani și un bărbat de 28 ani, toți locuitori ai satului Plop-Știubei din raionul Căușeni, au fost la un vecin pe care l-au ajutat cu lucrări în gospodărie.

După finisarea lucrărilor, în gospodăria vecinului, cu toții au consumat alcool. La un moment dat, între cei doi bărbați s-a iscat un conflict din motiv de gelozie în raport cu concubina celui de 39 ani. Cearta a trecut în bătaie și bărbatul de 39 ani i-a aplicat o lovitura concubinei sale apoi și bărbatului de 28 ani i-a aplicat câteva lovituri. Certându-se au plecat spre casă. În drum spre casă, certurile au continuat, victima a încercat de mai multe ori să-și lovească concubina.

La un moment dat, bărbatul de 28 ani s-a întors în gospodăria vecinului de unde plecase luând un cuțit de bucătărie apoi a revenit la locul unde rămăsese cei doi. Ulterior, bărbatul de 28 ani i-a aplicat o lovitură în regiunea gâtului celui de 39 ani. În consecință acesta a decedat. Pe cazul dat a fost pornită cauză penală pentru Omor intenționat săvârșit cu premeditare, iar bănuitul a fost reținut pentru 72 ore.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram