Un bărbat în vârstă de 39 de ani a decedat, sâmbătă, 20 noiembrie, după ce a fost înjunghiat de un consătean. 

Potrivit poliției, un bărbat de 39 ani împreună cu concubina sa de 30 ani și un bărbat de 28 ani, toți locuitori ai satului Plop-Știubei din raionul Căușeni, au fost la un vecin pe care l-au ajutat cu lucrări în gospodărie.

După finisarea lucrărilor, în gospodăria vecinului, cu toții au consumat alcool. La un moment dat, între cei doi bărbați s-a iscat un conflict din motiv de gelozie în raport cu concubina celui de 39 ani. Cearta a trecut în bătaie și bărbatul de 39 ani i-a aplicat o lovitura concubinei sale apoi și bărbatului de 28 ani i-a aplicat câteva lovituri. Certându-se au plecat spre casă. În drum spre casă, certurile au continuat, victima a încercat de mai multe ori să-și lovească concubina.

La un moment dat, bărbatul de 28 ani s-a întors în gospodăria vecinului de unde plecase luând un cuțit de bucătărie apoi a revenit la locul unde rămăsese cei doi. Ulterior, bărbatul de 28 ani i-a aplicat o lovitură în regiunea gâtului celui de 39 ani. În consecință acesta a decedat. Pe cazul dat a fost pornită cauză penală pentru Omor intenționat săvârșit cu premeditare, iar bănuitul a fost reținut pentru 72 ore.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!