Instituțiile publice municipale și cele de drept privat sunt îndemnate să implementeze un orar gradual de muncă pentru angajați. Recomandarea a fost făcută de către Comisia extraordinară de sănătate publică a municipiului Chișinău, în contextul diminuării răspândirii infecției cu COVID-19. 

În aceste condiții, angajatorii pot modifica programul de lucru, cu începere de la 7:00, 7:30, 8:00, 8:30 și 9:00.

Totodată, comisiile intersectoriale, în comun cu Direcţia de poliţie a municipiului Chişinău și Centrul de Sănătate Publică Chișinău, vor efectua verificări și controale inopinate în piețe, magazine, centre comerciale, restaurante, săli de sport etc., în scopul documentării măsurilor de sănătate publică aplicate

Precizăm că ieri, Ministerul Sănătății a anunțat că în Republica Moldova s-au înregistrat 1306 cazuri noi, dintre care 502 în Capitală.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 96 689 de cazuri.

Amintim că purtarea măștii în spațiile deschise a devenit obligatorie în Chișinău. nsnnsadwef

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!