/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Personalul Secției consulare a Ambasadei României la Chișinău, testat la COVID-19. „Există suspiciunea că un angajat ar putea fi infectat”

22 noiembrie 2020, ora 11:54

Întregul personal al Secției consulare va fi testat la COVID-19. Decizia s-a luat după apariția unei suspiciunii că un angajat al Secției consulare a Ambasadei României la Chișinău ar putea fi infectat cu noul Coronavirus.

De asemenea, șeful misiunii a decis dezinfectarea spațiilor de lucru cu publicul.

„Rezultatele testelor sunt așteptate în cursul după-amiezii de luni, 23 noiembrie 2020, situație în care activitatea cu publicul va fi suspendată la această dată”, se arată într-un comunicat.

Reprezentanții Ambasadei României la Chișinău asigură că serviciile vor fi reprogramate, cu prioritate, la o dată ulterioară.

Măsura suspendării activității Secției consulare este luată pentru a preveni o posibilă răspândire a virusului în rândul solicitanților de servicii consulare și al personalului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram