Întregul personal al Secției consulare va fi testat la COVID-19. Decizia s-a luat după apariția unei suspiciunii că un angajat al Secției consulare a Ambasadei României la Chișinău ar putea fi infectat cu noul Coronavirus.

De asemenea, șeful misiunii a decis dezinfectarea spațiilor de lucru cu publicul.

„Rezultatele testelor sunt așteptate în cursul după-amiezii de luni, 23 noiembrie 2020, situație în care activitatea cu publicul va fi suspendată la această dată”, se arată într-un comunicat.

Reprezentanții Ambasadei României la Chișinău asigură că serviciile vor fi reprogramate, cu prioritate, la o dată ulterioară.

Măsura suspendării activității Secției consulare este luată pentru a preveni o posibilă răspândire a virusului în rândul solicitanților de servicii consulare și al personalului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!