/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un pieton a fost lovit mortal de un taxi. Tragedia s-a produs pe o stradă din sectorul Ciocana 

missing
22 noiembrie 2020, ora 10:07

Un bărbat de 36 de ani a fost lovit mortal de un taxi pe strada Alecu Russo din Capitală. Tragedia s-a produs noaptea trecută în timp ce victima traversa strada în afara trecerii pentru pietoni. 

„La fața locului s-a stabilit că un automobil Toyota, care aparține unei firme de taxi, condus de șofer în vârstă de 30 de ani, a tamponat un bărbat în vârstă de 36 de ani, care traversa strada neregulamentar, înafara trecerii de pietoni”, spun polițiștii.

Potrivit informațiilor, medicii au întreprins toate măsurile pentru ai salva viața, dar, în urma traumelor, bărbatul a murit la locul accidentului.

Pe caz a fost dispusă inițierea unui proces penal, forțele de ordine urmează să stabilească toate circumstanțelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram