Bucate alese și mulțumiri au răsunat la o întâlnire de la Vulcănești, unde a participat Igor Dodon. O înregistrare video de la întâlnirea cu mai multe persoane a fost postată pe o rețea de socializare.

Din imagini se poate observa că nicio persoană nu purta mască.

„Știu că nu e ușor. În suflet … am vrut să spun că e cu litera H, nu e bine. Știu că mulți din voi au plâns. Chiar și acum am văzut lacrimi. Nici mie nu îmi este ușor din motiv toată mizeria a fost vărsată peste mine familia mea, peste soția mea. Luați exemplu de la mine. Să trecem cu toții peste asta. E mai bine ca acum trei ani. Avem mai multe instrumente, ai multe oportunități Rusia este alături. Liniștiți-vă. Beți câte 50 grame. Strângeți în pumn forțele și mergeți mai departe”, a declarat Igor Dodon.

Despre vizita sa în Găgăuzia, Igor Dodon a anunțat și pe pagina sa de Facebook. „În continuarea vizitei din sudul țării, am mers în UTA Găgăuzia, unde am avut mai multe întrevederi cu cetățenii din orașele Vulcănești, Ceadîr-Lunga și Comrat. În Găgăuzia în turul II al scrutinului prezidențial am obținut cel mai mare procentaj – 94,59 la sută din sufragii, sau 64495 de voturi. Le-am adus sincere mulțumiri locuitorilor autonomiei pentru susținerea acordată. Le-am dat asigurări că echipa noastră va munci în continuare pentru binele cetățenilor, pentru dezvoltarea economică a localităților țării”, a scris Igor Dodon pe Facebook.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!