Fostul președinte al Partidului Liberal Mihai Ghimpu susține că fostul lider al democraților Vladimir Plahotniuc i-a propus „kulioace” cu bani, pe care el le-a refuzat. În cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8, Ghimpu a mărturisit că i s-a propus nu doar bani, dar și un post de televiziune.

Mi s-au propus „kulioace” și eu am refuzat. (..) Și televiziune mi-a promis, eu n-am vrut, eu înțelegeam… – Ce televiziune v-a promis? – Doar Realitatea când a luat-o Țîra, era pregătită pentru PL, pentru mine și eu am refuzat. (…) Eu am avut mai multe propuneri, și pungi mai mari, și chestii”, a declarat politicianul.

Totodată, politicianul susține că de fiecare dată a avut o poziție fermă în relația sa cu Plahotniuc și că asupra lui nu s-au făcut presiuni.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!