Maestrul Nicolae Botgros s-a tratat de COVID-19, se simte mult mai bine și a fost externat din spital în ziua de 21 noiembrie. Informația a fost confirmată de către purtătoarea de cuvânt a Instituitului de Medicină Urgentă, Dorina Arsene.

Ultima ne-a spus că medicii au decis externarea acestuia din spital, după ce testul repetat la noul coronavirus a dat rezultat negativ. „El va fi monitorizat în continuare la domiciliu de către medicii de familie”, a declarat Dorina Arsene, pentru tv8.md.

Precizăm că la sfârșitul lunii octombrie Nicolae Botgros a fost internat de urgenţă la Institutul de Medicină Urgentă din Capitală, fiind diagnosticat cu COVID-19.

Nicolae Botgros are 65 de ani şi s-a născut în satul Badicu-Vechi, raionul Cahul. Orchestra Națională de muzică populară „Lăutarii” a fost fondată în anul 1970, în cadrul Filamornicii de Stat de către interpretul Nicolae Sulac.

Datorită abilităților sale de violonist, Nicolae Botgros a fost numit opt ani mai târziu conducător al Orchestrei Populare „Lăutarii”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!