/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Maestrul Nicolae Botgros s-a tratat de COVID-19 și a fost externat din spital

missing
23 noiembrie 2020, ora 17:41

Maestrul Nicolae Botgros s-a tratat de COVID-19, se simte mult mai bine și a fost externat din spital în ziua de 21 noiembrie. Informația a fost confirmată de către purtătoarea de cuvânt a Instituitului de Medicină Urgentă, Dorina Arsene.

Ultima ne-a spus că medicii au decis externarea acestuia din spital, după ce testul repetat la noul coronavirus a dat rezultat negativ. „El va fi monitorizat în continuare la domiciliu de către medicii de familie”, a declarat Dorina Arsene, pentru tv8.md.

Precizăm că la sfârșitul lunii octombrie Nicolae Botgros a fost internat de urgenţă la Institutul de Medicină Urgentă din Capitală, fiind diagnosticat cu COVID-19.

Nicolae Botgros are 65 de ani şi s-a născut în satul Badicu-Vechi, raionul Cahul. Orchestra Națională de muzică populară „Lăutarii” a fost fondată în anul 1970, în cadrul Filamornicii de Stat de către interpretul Nicolae Sulac.

Datorită abilităților sale de violonist, Nicolae Botgros a fost numit opt ani mai târziu conducător al Orchestrei Populare „Lăutarii”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram