Revista Consumer Reports a făcut public clasamentul anual al fiabilităţii auto. Încă o dată, în baza sondajelor, cele mai bune mașini realizate pe piaţa nord-americană sunt considerate cele ale mărcilor japoneze, deși în acest an au fost în mod neașteptat contestate de unul dintre modelele concernului autohton General Motors (Buick Encore).

Top zece cele mai fiabile maşini include șase modele japoneze, iar pe primele două poziţii sunt automobile făcute “într-o singură casă” – Toyota Prius și Lexus NX.

Lista celor mai fiabile automobile includ şi doi germani, produse marca Audi – A4 și A5, deși un alt reprezentant al Grupului Volkswagen – SUV-ul Atlas – a fost inclus în top trei maşini cu cele mai multe defecţiuni. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!