/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Mihai Ghimpu spune că nu a mers la vot în turul doi. „Nu voi fi de partea celui care a lovit în mine și în Partidul Liberal”

missing
23 noiembrie 2020, ora 22:03

Fostul președinte al Partidului Liberal Mihai Ghimpu susține că nu a fost la votare în turul doi de scrutin. Politicianul spune că niciunul dintre cei doi candidați, Maia Sandu și Igor Dodon, nu reprezintă viziunile sale unioniste.

Mihai Ghimpu a lăsat să se înțeleagă că nu a mers să voteze pentru Maia Sandu pentru că aceasta ar fi lovit în Partidul Liberal.

N-am mers la votare pentru că niciodată nu voi fi de partea celui care a lovit în mine și în Partidul Liberal. Este vorba de lupta pe care am dus-o în toți anii aceștia și loviturile care au fost date în PL. Aștept prpocuror european dacă am fost criticat atât de mult”, a declarat Mihai Ghimpu la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8.

Totodată, fostullider al PL susține că el și actualul președinte al Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, cel care a susținut-o deschis pe Maia Sandu, au viziuni diferite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram