Fostul președinte al Partidului Liberal Mihai Ghimpu susține că nu a fost la votare în turul doi de scrutin. Politicianul spune că niciunul dintre cei doi candidați, Maia Sandu și Igor Dodon, nu reprezintă viziunile sale unioniste.

Mihai Ghimpu a lăsat să se înțeleagă că nu a mers să voteze pentru Maia Sandu pentru că aceasta ar fi lovit în Partidul Liberal.

N-am mers la votare pentru că niciodată nu voi fi de partea celui care a lovit în mine și în Partidul Liberal. Este vorba de lupta pe care am dus-o în toți anii aceștia și loviturile care au fost date în PL. Aștept prpocuror european dacă am fost criticat atât de mult”, a declarat Mihai Ghimpu la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8.

Totodată, fostullider al PL susține că el și actualul președinte al Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, cel care a susținut-o deschis pe Maia Sandu, au viziuni diferite.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!