/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

România va acorda Republicii Moldova o parte vaccinurile pe care le obține din UE. Senator român: „Numai împreună, uniți, putem trece peste această provocare”

missing
23 noiembrie 2020, ora 21:34

România va acorda Republicii Moldova o parte vaccinurile pe care le obține din partea Uniunii Europene. Desăre aceasta a anunțat senatorul român Viorel Badea, președintele PNL Diaspora, după o întrevedere cu ministrul Sănătății al României, Nelu Tătaru. 

Așa cum am anunțat zilele trecute, în drumul spre Basarabia i-am făcut o vizită și bunului meu prieten, Nelu Tătaru, ministrul Sănătății. Discutând despre proiectele comune din domeniul sănătății care vor lega cele două maluri ale Prutului, dl. ministru m-a rugat să transmit basarabenilor o veste bună. Așa cum știți, Uniunea Europeană a contractat o primă tranșă de 30 de milioane de doze de vaccin împotriva COVID-19, România urmând sa beneficieze de 4% din totalul acestor doze. Din cantitatea care revine țării noastre, guvernul liberal a decis să doneze o parte Basarabiei. Numai împreună, uniți, putem trece peste această provocare”, a anunțat Viorel Badea pe o rețea de socializare.

Astăzi, în Republica Moldova s-au înregistrat alte 477 cazuri noi de contaminare cu COVID-19. Bilanțul celor infectați ajunge la 98 418 cazuri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram