/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Secția consulară a Ambasadei României la Chișinău sistează activitatea cu publicul. „Există cazuri confirmate de COVID-19” 

missing
23 noiembrie 2020, ora 16:05

Activitatea Secției consulare a Ambasadei României la Chișinău va fi limitată după ce câțiva angajați ai instituției s-au infectat cu COVID-19. 

„Având în vedere faptul că, la nivelul Secției consulare a Ambasadei României la Chișinău, există cazuri confirmate de infectare cu noul Coronavirus, activitatea de lucru cu publicul va fi restricționată în perioada 24 noiembrie – 4 decembrie 2020”, anunță Ambasada României în Republica Moldova.

Reprezentanții instituției asigură că toate serviciile consulare vor fi reprogramate, cu prioritate, la o dată ulterioară.

Măsura suspendării activității Secției consulare este luată pentru a preveni o posibilă răspândire a virusului în rândul solicitanților de servicii consulare și al personalului.

Ulterior, Ambasada României la Chișinău va comunica, prin intermediul site-ului misiunii și a paginii de Facebook, cu privire la reluarea activității de lucru cu publicul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram