/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Săptămâna bucătăriei Italiene în lume pe tv8.md!

23 noiembrie 2020, ora 09:10

Tradițional în a treia săptămână a lunii noiembrie, se desfășoară „Săptămâna Bucătăriei Italiene în lume”. Această săptămână a devenit un proiect grandios de promovare a culturii culinare italienești, în care se implică restaurantele, bucătarii, antreprenorii și misiunile diplomatice italiene din toată lumea.

În acest an, din cauza dificultăților create de pandemie, s-a renunțat la desfășurarea evenimentelor de amploare, așa cum se făcea anterior. Însă, echipa tv8.md împreună cu Ambasada Italiei în Republica Moldova, prin persoana Excelenței Sale, Ambasadoarea Valeria Biagiotti, începând de azi, vă prezintă o serie de filmulețe despre bucătăria Italiană.

Pe parcursul acestei săptămâni, venim să vă povestim despre specificul bucatelor italiene, cât sunt de sănătoase și care sunt cele mai reprezentative feluri de mâncare italiană.Vom merge în vizită la diferiți bucătari italieni, unde vom găti Pizza, Paste, Cafea, deserturi și alte gutoșenii din bucătăria Italiană.

Astăzi, vă povestim despre bucătăria italiană la general, vorbim un pic despre istoricul ei, despre ingredientele de bază și despre specificul care-l are. Facem o vizită pe cale virtuală, în București, acolo unde se află Giovanni Baldantoni, secretarul Federaţiei Italiană a Bucătarilor în România și Moldova care ne și spune mai multe informații. Așadar, urmăriți-ne în această săptămână pe tv8.md, ca să vă îndrăgostiți de bucătărie italiană!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram