Un bărbat din statul america Florida și-a salvat cățelul de trei luni din gura unui aligator, specie de crocodil care trăiește în fluviile Americii. Cazul a avut loc pe 21 noiembrie în preajma unui iaz și a fost înregistrat de camerele de supraveghere.

Stăpânul patrupedului este Richard Wilbanks, în vârstă de 74 de ani, din Estero. „Tocmai ieșeam pe lângă iaz”, a spus Wilbanks pentru CNN, „și a ieșit din apă ca o rachetă. Nu am crezut niciodată că un aligator ar putea fi atât de rapid. A fost atât de rapid”.

El a spus că adrenalina și instinctul l-au determinat să sară automat în apă și să-și salveze câinele. În imaginile surprinse se poate observa cum bărbatul încearcă să țină deschis maxilarul aligatorului. Bărbatul a relatat că i-a fost extrem de dificil să facă acest lucru.

Wilbanks a spus că după această întâmplare a mers la un medic pentru a fi vaccinat cu antitetanos. Cât despre cățelușul pe nume Gunner, el a fost rănit la burtă, dar a făcut bine, după ce a fost examinat de medicul veterinar.

Wilbanks merge în continuare la plimbare cu cățelul pe marginea iazului, dar își ține patrupedul în lesă și la zece metri distanță de apă.

Cei de la Federația Faunei Sălbatice din Florida nu vor ca crocodilii să fie scos din iaz. „Ei fac parte din natură și fac parte din viața noastră. Vrem să prosperăm cu viața sălbatică într-un peisaj comun”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!