/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

/VIDEO/ Un bărbat din Florida și-a salvat cățelul din gura unui crocodil. „A fost extrem de greu să-i țin deschis maxilarul”

missing
23 noiembrie 2020, ora 11:30

Un bărbat din statul america Florida și-a salvat cățelul de trei luni din gura unui aligator, specie de crocodil care trăiește în fluviile Americii. Cazul a avut loc pe 21 noiembrie în preajma unui iaz și a fost înregistrat de camerele de supraveghere.

Stăpânul patrupedului este Richard Wilbanks, în vârstă de 74 de ani, din Estero. „Tocmai ieșeam pe lângă iaz”, a spus Wilbanks pentru CNN, „și a ieșit din apă ca o rachetă. Nu am crezut niciodată că un aligator ar putea fi atât de rapid. A fost atât de rapid”.

El a spus că adrenalina și instinctul l-au determinat să sară automat în apă și să-și salveze câinele. În imaginile surprinse se poate observa cum bărbatul încearcă să țină deschis maxilarul aligatorului. Bărbatul a relatat că i-a fost extrem de dificil să facă acest lucru.

Wilbanks a spus că după această întâmplare a mers la un medic pentru a fi vaccinat cu antitetanos. Cât despre cățelușul pe nume Gunner, el a fost rănit la burtă, dar a făcut bine, după ce a fost examinat de medicul veterinar.

Wilbanks merge în continuare la plimbare cu cățelul pe marginea iazului, dar își ține patrupedul în lesă și la zece metri distanță de apă.

Cei de la Federația Faunei Sălbatice din Florida nu vor ca crocodilii să fie scos din iaz. „Ei fac parte din natură și fac parte din viața noastră. Vrem să prosperăm cu viața sălbatică într-un peisaj comun”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram