/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

„Este implicat „Gazprombank”. La șase ani de la frauda bancară, Platon spune că dosarul furtul miliardului e practic finalizat

24 noiembrie 2020, ora 21:49

„Dosarul furtul miliardului este practic finalizat, procurorii cunosc în totalitate schema în baza căreia banii erau puși în circulație”. Despre aceasta a declarat controversatul om de afaceri Veaceslav Platon în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8, pe 24 noiembrie.

Întrebat de ce în ultima perioadă nu a venit cu informații suplimentare cu privire la acest caz, Veaceslav Platon a spus că: „Sunt oameni care mi-au recomandat să-mi cunosc locul. Este vorba despre oameni din Procuratura Generală. Noi am lucrat fără ca să anunțăm ceva în public”.

Controversatul om de afaceri a spus că în cazul furtului miliardului el este vizat în calitate de martor și specialist din domeniul bancar. „Dosarul furtul miliarului este finalizat. Procuratura are toată schema pusă pe masă. Se cunoaște cine și ce rol juca. Este o persoană care stă în spate”. Veaceslav Platon a spus că nu este vorba despre deputatul Andrian Candu și nici Serghei Iaralov, fostul vicepreședinte al democraților.

Tot la „Politica Nataliei Morari”, Platon a spus că este demonstrată vinovăția Băncii Naționale a Moldovei (BNM) în acest dosar. Mai mult, controversatul om de afaceri a declarat că în frauda bancară ar fi fost implicată și banca rusă „Gazprombank”.

/VIDEO/ Dosarul furtul miliardului: Ce acte ar fi ars în mașina încasatorilor incendiată acum șase ani și care este prejudiciul pe care au încercat să-l ascundă

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram