/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Premieră: Noua ediţie limitată Bugatti Chiron Sport “Les Légendes du Ciel”

missing
24 noiembrie 2020, ora 15:55

Bugatti a decis din nou să mai diversifice modelul Chiron pentru a-l face mai atractiv şi pentru a “împinge” mai repede tot stocul de exemplare planificate pentru a exista în total – 500!

La fel cum a fost anunţat în cazul lui Chiron Sport “110 Ans Bugatti” şi Chiron Noire, noua ediţie limitată Chiron Sport “Les Légendes du Ciel” va cuprinde doar 20 de automobile.

Prin această ediţie, Bugatti își onorează ai săi “Daredevils”, celebri piloți de curse din secolul trecut, mulţi dintre care au fost ași zburători, îndrăzneți, piloți pricepuți din punct de vedere tehnic care zburau fără teamă. Află mai multe, vezi în detalii cum arată, dar şi cât costă, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram