Bugatti a decis din nou să mai diversifice modelul Chiron pentru a-l face mai atractiv şi pentru a “împinge” mai repede tot stocul de exemplare planificate pentru a exista în total – 500!

La fel cum a fost anunţat în cazul lui Chiron Sport “110 Ans Bugatti” şi Chiron Noire, noua ediţie limitată Chiron Sport “Les Légendes du Ciel” va cuprinde doar 20 de automobile.

Prin această ediţie, Bugatti își onorează ai săi “Daredevils”, celebri piloți de curse din secolul trecut, mulţi dintre care au fost ași zburători, îndrăzneți, piloți pricepuți din punct de vedere tehnic care zburau fără teamă. Află mai multe, vezi în detalii cum arată, dar şi cât costă, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!