O femeie de 35 de ani dintr-o localitate din Ștefan Vodă, mamă a șase copii, a fost găsită fără suflare de către fiica sa. Poliția anunță că pe corpul femeii nu au fost depistate urme de moarte violentă.

Tragedia s-a produs în această dimineață în localitatea Răscăieți din raionul Ștefan Vodă. Corpul neînsuflețit al femeii de 35 de ani a fost depistat de către fiica sa de 15 ani, care a anunțat asistenta medicală. Femeia creștea și educa șase copii cu vârste cuprinse între 2 și 15 ani.

Din declarațiile rudelor, în ultima perioadă de timp aceasta se simțea rău, având simptome caracteristice răcelii, dar evita să se adreseze la medic. În urma examinării de către medicul legist, pe corpul femeii nu au fost depistate urme de moarte violentă. Preventiv, se presupune că decesul femeii ar fi survenit din cauza pneumoniei.

Pe cazul dat a fost inițiat proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele. Poliția din Ștefan Vodă împreună cu administrația publică locală, întreprind măsurile necesare pentru plasarea copiilor într-un Centru de plasament din raionul Ștefan Vodă.

Soțul femeii a fost omorât în bătaie pe 5 octombrie 2020, în urma unui conflict cu un bărbat de 26 ani. Acesta avea 45 ani. Pe acel caz, Inspectoratul de poliție Ștefan Vodă a pornit o cauză penală, iar suspectul a fost reținut și ulterior plasat în arest.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!