/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ S-a transferat în Marea Britanie și deja a reușit să-și facă debutul. Fotbalistul din R. Moldova care a semnat cu o echipă din Anglia

missing
24 noiembrie 2020, ora 21:32

Un tânăr fotbalist din Republica Moldova a semnat cu o echipă din Anglia. Este vorba despre Ion Ibrian, care s-a transferat în Marea Britanie, acum câteva zile, și deja a reușit să-și facă debutul, pentru noua sa formație. Contactat de TV8, atacantul ne-am povestit mai multe detalii despre mutarea sa, în ”patria fotbalului”.

Oferta de a semna cu Bradford Park Avenue, Ion Ibrian a primit-o din partea unui prieten, care activează ca impresar sportiv, în Marea Britanie.

ION IBRIAN, JUCĂTOR, BRADFORD: „Eu nu am stat prea mult pe gânduri, am acceptat. După o săptămână, am plecat la primul antrenament, când le-au reînceput ei. Și lucrurile au început să decurgă mai bine”.

Ion deja și-a făcut debutul pentru Bradford, fiind introdus în prima partidă, în minutul 55. Pe viitor, moldoveanul crede că poate deveni titular.

ION IBRIAN, JUCĂTOR, BRADFORD: „Antrenorul a făcut concluzia că eu am jucat bine. Și cred că de la meci, la meci o să cresc și o să arăt rezultate cât mai bine și o să ajut echipa”.

Tânărul atacant spune că diferența esențială dintre fotbalul britanic și cel moldovenesc constă în atitudine.

ION IBRIAN, JUCĂTOR, BRADFORD: „Este multă disciplină aici și multă organizare. Cred că asta lipsește fotbalului moldovenesc, doar asta. Însă, ca fotbal nu este mare diferență”.

Chiar dacă se află departe de casă și joacă pentru o echipă, dintr-o ligă inferioară, Ion speră că selecționerii Republicii Moldova vor continua să-l urmărească.

ION IBRIAN, JUCĂTOR, BRADFORD: „Eu sper că, cu timpul, o să evoluez și o să ajung la acel moment, când lumea mă va privi cu alți ochi și o să-mi ofere mai multă încredere”.

Ion Ibrian este un atacant, în vârstă de 22 de ani, care evoluează la Bradford Park Avenue, în al șaselea eșalon valoric, din Anglia. În trecut, acesta a reprezentat mai multe echipe de la noi din țară, cum ar fi Zimbru, Milsami sau Codru Lozova. Acesta a evoluat și la naționalele noastre U19 și U17.

REPORTER: ALEX MACOVEI

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram