/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

FSB-ul rusesc a dejucat mai multe atacuri teroriste în regiunea Moscovei, planificate de organizația Statul Islamic

missing
25 noiembrie 2020, ora 15:23

Serviciul Federal de Securitate (FSB) al Federaţiei Ruse a anunţat miercuri că autorităţile au dejucat mai multe atacuri pe care organizaţia teroristă Statul Islamic (SI) plănuia să le comită în regiunea Moscovei, informează dpa, scrie agerpres.ro.

Autorităţile au descoperit celule ale SI ce operau în regiunea Vladimir din centrul Rusiei, care se învecinează cu regiunea Moscovei, a precizat FSB într-un comunicat.

În timpul percheziţiilor desfăşurate la locaţii unde se aflau suspecţii, a fost descoperită “o bombă artizanală umplută cu proiectile”, adaugă comunicatul.

Un suspect, identificat drept cetăţean al unei ţări neprecizate din Asia Centrală, a fost arestat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram