S-a stins din viață Diego Maradona. Unul dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile a suferit un atac cardiorespirator, anunță presa din Argentina. Acesta a fost transportat de urgență la spital, dar medicii nu i-au mai putut salva viața.

La începutul acestei luni, Maradona suferise o intervenție chirurgicală pe creier. Medicii au anunțat că operația a decurs cu succes. La 10 zile după ce a fost externat, inima fostului mare fotbalist a încetat să mai bată. Acesta avea 60 de ani. Pentru cariera nemaipomenită pe care a avut-o, Diego Maradona a fost văzut de multă lume drept cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!