/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/STUDIU/ TV8 are cea mai semnificativă creștere printre posturile unde oamenii urmăresc știrile cel puțin o dată pe săptămână

missing
25 noiembrie 2020, ora 17:27

Postul de televiziune TV8 a înregistrat cea mai semnificativă creștere, dintre canalele unde respondenții urmăresc știrile cel puțin o dată pe săptămână. Asta arată un studiu național privind percepția populației despre mass-media și aptitudinile mediatice în R. Moldova, realizat de magenta consulting, cu sprijinul partenerilor externi.

Astfel, TV8 a înregistrat cea mai semnificativă creștere, triplându-se de la 6% dintre respondenți care îl urmăreau cel puțin o dată pe săptămână, în 2018, la 18% în 2020.

În rândul participanților la sondajul din anul acesta care declară că urmăresc doar sursele independente, 27% au spus că privesc TV8, pondere mai mare cu 20 p.p. față de aceeași obișnuință a participanților din 2018.

Pentru a verifica veridicitatea informației participanții la focus grup au spus că încearcă să privească buletinele de știri de la diferite canale pentru a-și forma propria părere, iar TV8 s-a regăsit printre posturile în care participanții au cel mai mult încredere.

De asemenea, studiul arată că în comparație cu valul precedent, au crescut ponderile utilizatorilor care urmăresc site-ul tv8.md, or acesta nu au fost menționat în valul trecut.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram