/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/DOC/ Termenul de reabilitare a drumului Chișinău-Ungheni-Sculeni, extins până la finele anului 2022

26 noiembrie 2020, ora 15:12

Termenul de implementare a proiectului de reabilitare a drumului R1 Chișinău-Ungheni-Sculeni a fost extins până la finele anului  2022. În acest scop, Parlamentul a ratificat, în cadrul ședinței plenare de astăzi, Amendamentul nr. 3 la Contractul de finanțare dintre Republica Moldova și Banca Europeană de Investiții (BEI) pentru realizarea Proiectului de reabilitare a drumurilor din Republica Moldova.

Ratificarea acestuia are drept scop extinderea datei finale de disponibilitate a mijloacelor financiare acordate în baza Contractului de finanțare, până la 30 noiembrie 2021 și prelungirea perioadei de implementare a proiectului propriu-zis până la 31 decembrie 2022.

Contractul de finanțare semnat între Republica Moldova și BEI, în valoare totală de 75000000 EUR, a fost ratificat în aprilie 2011. Resursele contractului de finanțare sunt destinate pentru finanțarea lucrărilor de reabilitare a drumurilor naționale, prestarea serviciilor de consultanță pentru implementarea proiectelor și de supervizare tehnică a lucrărilor de reabilitare.

Extinderea termenului de implementare a Proiectului de reabilitare a drumurilor a fost solicitată de Guvernul Republicii Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram