/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Horoscop 26 noiembrie. Scorpionii au parte de reușite care îi încântă și le confirmă anumite convingeri

missing
26 noiembrie 2020, ora 08:51

Ziua de joi, 26 noiembrie, a pregătit multe surprize pentru nativii din horoscop, scrie libertatea.ro.

Berbec

Culegi roadele unor gânduri bune la care nu ai renunțat nici în momentele grele. Poate fi un proiect nou, o relație care se dezvoltă frumos sau orice altceva îți aduce bucurie.

Taur

Este o zi deosebit de utilă pentru a trece la etapa următoare a realizării unor intenții frumoase pe care le-ai creionat în ultima vreme și ți-ai dorit mult să treci la fapte.

Gemeni

Contează mult să fii atent astăzi la reacțiile celorlalți față de propunerile tale, mai ales cele care au legătură cu simplificarea muncii sau eliberarea de un efort inutil.

Rac

Mesajul acestei zile este unul pozitiv și are o legătură strânsă cu grija pe care ai avut-o de cei dragi, de exprimarea sentimentelor frumoase pe care le ai față de ei.

Leu

Primești încurajări, directe sau nu, pentru a cerceta anumite subiecte, cele care te atrag din ce în ce mai mult. Sunt prea multe întrebări care își așteaptă răspunsul.

Fecioară

Ai parte de o zi care îți aduce în dar invitația de a te ocupa de partea frumoasă a vieții tale, de a vedea și lucrurile bune care există, cu siguranță, chiar dacă nu le apreciezi cum ar merita.

Balanță

Poți primi o propunere deosebit de interesantă pe care să nu o primești așa cum se cuvine din cauza unor prejudecăți pe care le ai în legătură cu persoana de la care vine.

Scorpion

Ai parte de reușite care te încântă și îți confirmă anumite convingeri care erau deja solide, legate de muncă și meritele obținute pe această cale.

Săgetător

Se face lumină în mintea ta în legătură cu un anumit subiect care te-a preocupat mult în ultima perioadă. Faptul că înțelegi ce aveai nevoie nu poate decât să-ți aducă bucurie.

Capricorn

De la cei din familie vei primi cele mai utile sugestii, cele care chiar te pot ajuta să ieși dintr-un impas pe care tot tu l-ai creat, din neglijență sau necunoaștere.

Vărsător

Un prieten bun își poate dovedi din nou această calitate prin sfaturile pe care ți le oferă sau prin exemplul personal. Sigur că acel prieten bun poți fi și tu, pentru altcineva.

Pești

Ai ceva de înțeles din toate situațiile în care ai primit aprecieri, laude sau recompense. Nu e vorba doar de ce le place celorlalți la tine, ci și de ce ai nevoie tu să dezvolți în propria ființă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram