Președinta aleasă Maia Sandu spune că nu va locui la Reședința de la Condrița pe perioada mandatului său, dar va continua să locuiască în apartamentul său. Despre aceasta, Maia Sandu a menționat în timpul emisiunii „Moldova în Direct”, de la Moldova 1.

„Nu voi merge la Reședința de la Condrița, nu voi cheltui banii statului pentru întreținerea mea. Cum am stat până acum în apartamentul meu, așa voi continua să rămân”, a spus Sandu.

De asemenea, președinta a vorbit și despre faptul că acum pregătește echipa pentru momentul în care va intra în funcție oficial.

Precizăm că, pe 19 noiembrie, Maia Sandu a început să beneficieze de serviciile unui agent de pază al Serviciului de Protecție și Pază de Stat, un automobil de serviciu, dar și de serviciile unui șofer.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!