/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Președinta aleasă Maia Sandu spune că nu va locui la Reședința de la Condrița pe perioada mandatului său

missing
26 noiembrie 2020, ora 21:40

Președinta aleasă Maia Sandu spune că nu va locui la Reședința de la Condrița pe perioada mandatului său, dar va continua să locuiască în apartamentul său. Despre aceasta, Maia Sandu a menționat în timpul emisiunii „Moldova în Direct”, de la Moldova 1.

„Nu voi merge la Reședința de la Condrița, nu voi cheltui banii statului pentru întreținerea mea. Cum am stat până acum în apartamentul meu, așa voi continua să rămân”, a spus Sandu.

De asemenea, președinta a vorbit și despre faptul că acum pregătește echipa pentru momentul în care va intra în funcție oficial.

Precizăm că, pe 19 noiembrie, Maia Sandu a început să beneficieze de serviciile unui agent de pază al Serviciului de Protecție și Pază de Stat, un automobil de serviciu, dar și de serviciile unui șofer.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram