O nouă pictură murală va apărea în Capitală. Aceasta este aplicată pe pereții gardului Regiei Transport Electric Chișinău cu o lungime de 18 m. Anunțul a fost făcut de către edilul orașului Ion Ceban pe pagina sa de Facebook. 

„Cu ocazia campaniei anuale de 16 Zile de Activism împotriva Violenței în bază de Gen, Primăria Chișinău se alătura acestei campanii „Sparge Tăcerea” în Republica Moldova și pe întreg teritoriul Europei de Est și Sud-Est”, a scris Ion Ceban pe rețelele sociale.

Primarul a declarat că scopul acțiunii este de a sensibiliza publicul cu privire la violența în bază de gen, în special violența împotriva femeilor și fetelor.

Pictura murală va fi iluminată pe timp de noapte.

Foto: Facebook/ Ion Ceban

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!