/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ O nouă pictură murală va apărea în Capitală. Cum arată desenul schițat

missing
27 noiembrie 2020, ora 10:02

O nouă pictură murală va apărea în Capitală. Aceasta este aplicată pe pereții gardului Regiei Transport Electric Chișinău cu o lungime de 18 m. Anunțul a fost făcut de către edilul orașului Ion Ceban pe pagina sa de Facebook. 

„Cu ocazia campaniei anuale de 16 Zile de Activism împotriva Violenței în bază de Gen, Primăria Chișinău se alătura acestei campanii „Sparge Tăcerea” în Republica Moldova și pe întreg teritoriul Europei de Est și Sud-Est”, a scris Ion Ceban pe rețelele sociale.

Primarul a declarat că scopul acțiunii este de a sensibiliza publicul cu privire la violența în bază de gen, în special violența împotriva femeilor și fetelor.

Pictura murală va fi iluminată pe timp de noapte.

Foto: Facebook/ Ion Ceban

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram