/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Un Opel a luat foc din mers și a ars ca o torță, în apropiere de Peresecina

missing
27 noiembrie 2020, ora 22:44

Un Opel a ars ca o torță, în apropiere de satul Peresecina, raionul Orhei. Automobilul, care era condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani, a luat foc din mers. Imediat, șoferul a tras pe dreapta, a evacuat bunurile din automobil și a încercat să stingă flăcările, care au izbucnit la motor, însă fără succes. În mașină se afla și soția acestuia, care nu a avut de suferit.

Aceste imagini au fost surprinse de un martor, în jurul orei 11, pe traseul Orhei-Chișinău, la scurt timp după ce automobilul a fost cuprins de flăcări. 

CĂTĂLIN GORIA, REPORTER TV8: „Cu puțin timp în urmă, acesta era un Opel de culoare albă. Acum însă, a fost transformat într-un schelet de culoare gri. După cum putem observa, flăcările au mistuit automobilul în totalitate, fără ca să rămână ceva întreg.”

Acest bărbat, care este paznic la o pensiune din apropiere, susține că a văzut cum s-a întâmplat totul.

Conducătoarul auto le-a spus polițiștilor că se deplasa regulamentar, iar la un moment dat, de sub capotă a început să iasă fum. El a tras imediat pe dreapta și, împreună cu soția, și-au evacuat bunurile din mașină. Au încercat să saleveze și vehiculul, însă nu a fost posibil din cauza flăcărilor care s-au răpândit cu repeziciune. Aceștia au solicitat intervenția pompierilor.

LILIANA PUȘCAȘU, OFIȚERĂ DE PRESĂ IGSU: „Apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora 11. La fața locului a fost îndreptat un echipaj de pompieri și salvatori. Ajunși, pompierii au stabilit că un autovehicul este cuprins de flăcări. Către orele 11 și 18 minute, incendiul a fost localizat”.

Specialiștii urmează să stabilească toate din ce cauză au izbucnit flăcările.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram