Un Opel a ars ca o torță, în apropiere de satul Peresecina, raionul Orhei. Automobilul, care era condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani, a luat foc din mers. Imediat, șoferul a tras pe dreapta, a evacuat bunurile din automobil și a încercat să stingă flăcările, care au izbucnit la motor, însă fără succes. În mașină se afla și soția acestuia, care nu a avut de suferit.

Aceste imagini au fost surprinse de un martor, în jurul orei 11, pe traseul Orhei-Chișinău, la scurt timp după ce automobilul a fost cuprins de flăcări. 

CĂTĂLIN GORIA, REPORTER TV8: „Cu puțin timp în urmă, acesta era un Opel de culoare albă. Acum însă, a fost transformat într-un schelet de culoare gri. După cum putem observa, flăcările au mistuit automobilul în totalitate, fără ca să rămână ceva întreg.”

Acest bărbat, care este paznic la o pensiune din apropiere, susține că a văzut cum s-a întâmplat totul.

Conducătoarul auto le-a spus polițiștilor că se deplasa regulamentar, iar la un moment dat, de sub capotă a început să iasă fum. El a tras imediat pe dreapta și, împreună cu soția, și-au evacuat bunurile din mașină. Au încercat să saleveze și vehiculul, însă nu a fost posibil din cauza flăcărilor care s-au răpândit cu repeziciune. Aceștia au solicitat intervenția pompierilor.

LILIANA PUȘCAȘU, OFIȚERĂ DE PRESĂ IGSU: „Apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora 11. La fața locului a fost îndreptat un echipaj de pompieri și salvatori. Ajunși, pompierii au stabilit că un autovehicul este cuprins de flăcări. Către orele 11 și 18 minute, incendiul a fost localizat”.

Specialiștii urmează să stabilească toate din ce cauză au izbucnit flăcările.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!