/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Horoscop. Astrele au pregătit vești bune pentru unii nativi din zodiac

missing
28 noiembrie 2020, ora 08:00

Astrele au pregătit vești bune pentru unii nativi din zodiac. Ziua de 28 noiembrie se anunță una demnă de reflecție, liniște și calm în sânul familiei, scrie impact.ro.

Berbec
Astăzi este un moment bun pentru a face un drum și pentru a organiza anumite treburi legate de casă. Aveți susținerea familiei în tot ce faceți, iar asta vă amintește că sunteți iubit și apreciat.

Taur
Arătați că sunteți mai puternic decât aceste influențe ale lui Marte și aveți grijă de sănătatea voastră. Astăzi nu este o zi bună pentru a face prea multe drumuri și se recomandă mai multe odihnă, liniște și iubire.

Gemeni

Cei din jur îți apreciază eforturile și pe de altă parte poți beneficia și de o susținere financiară din partea cuiva apropiat. Evită discuțiile cu persoana iubită, mai ales că momentan puteți fi mai direcți în exprimare decât v-ați dori.

Rac
Casa a 5-a se activează, ceea ce înseamnă că acum este un moment bun pentru a face planuri de noi afaceri și pentru a găsi persoanele interesate de ideile voastre. Nu ezita să discuți și cu cei dragi la ce te gândești.

Leu
Anumite persoane care nu te plac, dar nu arată acest lucru , pot să pună la punct anumite planuri pe la spatele tău. Aceste idei ale lor nu te afectează în niciun fel și nici nu ai cum să le înțelegi rostul, așa că lasă-i în ale lor.

Fecioară
Nu îl lăsați pe Marte să creeze discuții cu cei dragi, deoarece acesta vă testează cumva răbdarea. Încercați să rezolvați practic orice problemă și să nu va îngrijorați mai mult decât este necesar pentru anumite amănunte.

Balanță
Din punct de vedere financiar sunteți bine, iar unele planuri de viitor vă dau speranță. Acasă ar trebui să vă găsiți echilibrul, liniștea și prin odihnă va puteți rezolva micile probleme de sănătate.

Scorpion
Aveți grijă de sănătatea membrilor familiei voastre pentru că unii din ei pot fi mai sensibili în această perioadă. Acest timp este unul bun pentru tine, iar rezultatele vor fi favorabile.

Săgetător
Astăzi este o zi bună pentru a ieși un pic din bula ta de confort și pentru a discuta cu niște oameni noi, care pot veni cu păreri bune despre anumite situații cu care te confrunti.

Capricorn
Anumite probleme care te-au stresat în ultimele zile tind să te îngrijoreze cumva și astăzi. Ai grijă să te detașezi măcar puțin, deoarece doar așa vei putea găsi soluțiile cele mai bune.

Vărsător
Spiritul tău rebel are nevoie de o pauză sau de liniște ca să se poată odihni pentru a găsi cele mai bune idei. Astăzi ai energia și inspirația necesare pentru a începe să faci o schimbare.

Pești
Pentru a primi ajutor, e bine să ajuți și tu la rândul tău. Partea bună este că universul e de partea ta, mai ales dacă vrei să te gândești astăzi mai mult la alții și la problemele lor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram