Poliția a oferit detalii despre accidentul din raionul Strășeni, în urma căruia o persoană a murit, iar alte șapte au fost transportate la spital. 

Oamenii legii spun că accidentul de pe traseul Chișinău-Leușeni s-a produs în jurul orei 16:40. La volanul automobilului „Mercedes”, care se deplasa din direcția Chișinău spre Leușeni se afla o femeie de 40 de ani, având ca pasageri soțul și doi copii minori.

În urma investigațiilor preliminare, s-a stabilit că femeia s-ar fi angajat în depășire periculoasă, neasigurându-se regulamentar și s-a tamponat într-un alt automobil de marca „Mercedes” la volanul căruia se afla un bărbat de 57 de ani.

În urma impactului, pasagerul de pe bancheta din față a primului „Mercedes”, care era și soțul șoferiței, a decedat pe loc. Șoferul celui de-al doilea „Mercedes”, dar și ceilalți pasageri au fost transportați la spital.

La fel polițiștii au stabilit că ambele automobile erau echipate cu cauciucuri de iarnă. Automobilele au fost evacuate și se întreprind măsuri de pregătire a traseului pentru reluarea traficului.

Foto: politia.md

Foto: politia.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!