Ziua de duminică, 29 noiembrie, a pregătit multe surprize pentru nativii din horoscop, scrie libertatea.ro.

Berbec

Vei avea ocazia de a învăța multe din situațiile pe care le vei trăi astăzi, cu condiția minimă de a fi atent la ce trăiești și a vrea să înveți din toate.

Taur

Ești mai energic decât de obicei, dar asta poate să însemne inclusiv o stare de agitație care te poate conduce la exagerări, la consum nervos inutil și la conflicte la fel de inutile.

Gemeni

Poate ești deja sătul de complicațiile din relația de cuplu, dar fiecare dintre acestea a fost creată de cineva, nu a apărut din senin. O abordare pozitivă ar fi mai sănătoasă în acest moment.

Rac

Este o zi pozitivă, cu destule momente frumoase, dar care vine și cu o invitație la a tempera tendința de a respinge inițiativele frumoase ale celor din jur, doar pentru că nu vrei să le asculți acum.

Leu

Este important să ții sub control tendința de a exagera importanța propriilor nevoi care duce la ignorarea nevoilor celor apropiați și de aici până la un eventual conflict nu mai e decât un pas.

Fecioară

Ar fi bine să te bucuri de ceea ce merge așa cum ți-ai dorit și să temperezi tendința de a minimaliza partea bună a lucrurilor care există și este cât se poate de reală.

Balanță

E drept că nu sunt toate așa cum ai fi vrut, dar cu puțin mai mult efort, eventual un efort de convingere, vei reuși să îi implici și pe alți apropiați în planurile pe care le-ai făcut.

Scorpion

Există o înțelepciune ascunsă în situațiile pe care le trăiești astăzi, mai ales în momentele în care simți că nu mai poți controla mare lucru din ceea ce se petrece în propria viață.

Săgetător

Posibilele contradicții cu partenerul de cuplu sau un alt partener important pot deveni sursa descoperirii unor adevăruri despre tine și celălalt, de care fiecare are nevoie acum.

Capricorn

Ar fi bine să ții cont de ceea ce îți șoptește propria intuiție, acea voce interioară, firavă și discretă, care te îndeamnă mereu să rămâi de partea binelui în tot ce faci.

Vărsător

Dezamăgirile, reale sau imaginare, te pot conduce la concluzii greșite, în special în relațiile cu cei dragi. Este important să fii corect și onest cu cei pe care îi iubești.

Pești

Discuțiile din familie pot deveni tensionate fără un motiv evident, dar ai puterea de a tempera orice moment de acest fel și de a-l transforma în șansa descoperirii unor soluții.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!