Un grav accident rutier s-a produs pe 28 noiembrie în apropiere de comuna Ciorescu municipiul Chișinău. Două automobile s-au ciocnit violent. În urma impactului, cinci persoane au ajuns la spital, dintre care două sunt copii. 

Poliția spune că a fost alertată în jurul orei 13:15. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că s-au ciocnit un automobil de marca „Toyota” și altul de marca „Dacia”. La valonul primului vehicul se afla un bărbat de 54 de ani, iar cel de-al doilea automobil era condus de către un tânăr de 21 de ani.

Impactul a fost atât de puternic, încât a fost nevoie de intervenția salvatorilor. Aceștia l-au scos pe șoferul ce conducea „Toyota” dintre fiarele automobilului.

În urma accidentului au avut de pătimit cinci persoane. Șoferul și un pasager din „Dacia” și trei pasageri din „Toyota”, dintre care doi sunt copii. Pe acest caz a fost inițiat un proces penal, în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!